• ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

Üdvözlünk!

 

 

Nagy LauraHogyan szól a mi történetünk?
Így:

 

 

2015-ben történt, hogy a diszpécser férj,

és a szociálpedagógus feleség azt érezte, most már muszáj valami mellékjövedelemre szert tenniük, mert akárhogy ügyeskednek is, a csekkek kifizetése után, arra már sosem marad pénzük, hogy egy kicsit magukra is költsenek. Arról meg aztán nem is beszélve, hogy például nyáron megengedhessenek maguknak néhány napot valahol. (Nem, nem külföldön! Egy külföldi utazás, náluk, konkrétan a tudományos-fantasztikus irodalom kategóriájába tartozott.)

Tél volt. Kint hullott a hó, és a házaspár az internet előtt keresgélte a megoldást, hogyan tehetnének szert pluszjövedelemre. Mindketten teljes munkaidőben dolgoztak, ezért otthonról végezhető, valós(!) lehetőséget kerestek, mint mondjuk az otthoni bedolgozás, borítékolás, akármi-hajtogatás, stb.  Keresgélés közben tucatnyi fórumba szaladtak bele, ahol más, hasonló helyzetben lévő emberek épp arról írtak egymásnak, hogy mit nem szabad elvállalni, mert becsapják a gyanútlan keresgélőt.
A mi házaspárunk kissé reményvesztetté vált, látva, hogy milyen nehéz kiutat találni a helyzetből, amiben vannak.
És akkor találtak egy oldalt, ahol egy szakállas, megnyerő arcú ember a network marketing előnyeit ecsetelte. Bár a férfit szimpatikusnak találták, az MLM-mel kapcsolatban voltak fenntartásaik.

  
Nagy NorbertHetekig ment a dilemmázás, hogy belevágjanak-e vagy sem, mert az igazat megvallva izgatta a fantáziájukat, egy otthonról felépített saját üzlet víziója, és a számukra is elérhető passzív jövedelem lehetősége. Sokáig leveleztek a szakállas emberrel, és várták, hogy mikor derül ki a turpisság. Nagyösszegű kezdőcsomagok kötelező megvásárlásától tartottak, és eladhatatlan termékektől. Aztán jött a meglepetés: sem kötelező kezdőcsomag nem volt, sem pedig eladni nem kellett... Most a világ legnagyobb ganoderma termelő cégének független képviselői vagyunk, szeretjük, amit csinálunk, és már nem kell azon gondolkodnunk, hogy honnan, és mivel egészítsük ki a fizetésünket.
Bojtos Zoltán (a szakállas!) és felesége, Bojtos-Sváb Csilla személyében pedig két olyan nagytudású, tapasztalt igazgatóval dolgozhatunk együtt, akiknek nem csak munkatársai, de barátai is lettünk azóta. Az eredeti cél, hogy egy kis mellékesre tegyünk szert, már rég a múlté, hiszen helyette egy teljesen új élet lehetőségével találkoztunk. Így utólag visszagondolva, hálásak vagyunk magunknak azért, hogy annakidején, nem voltunk annyira előítéletesek, hogy ledumáljuk magunkat erről a nagyszerű lehetőségről.

Hiszünk abban, hogy jó helyen vagyunk, és ha arra kérnél bennünket, hogy egy mondatban foglaljuk össze az üzenetünket, akkor azt mondanánk, hogy:


Van más élet!Kapcsolatfelvétel:

Nagy Norbert és Nagy Laura

email: ganomanok@gmail.com
tel.: 06 70/ 704 1851
skype: ganomanok 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on