• ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2019 Április
H K Sze Cs P Szo V

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

máj

21

Koldus a metrón

2017.05.21 - vasárnap

Ha a fővárosban tömegközlekedsz, előbb-utóbb bele fogsz botlani egy emberbe, aki a járművön kéreget. Nekünk a fent említett emberek közül egy fiatal srác jutott, aki egy Szűz Máriás képpel járta a metrókocsikat és az anyjáról mondogatott valamit érthetetlenül.

 

Ha történetesen nem az I. Európai DXN Csúcstalálkozóra utaztunk volna, akkor is feltettem volna magamnak a kérdést, hogy ha ennek a srácnak én most egy névjegykártyát nyomnék a kezébe, és azt mondanám, hogy tudok valakit, aki ugyanonnan indult mint ő, és ma annyi pénze van, hogy meg sem tudja számolni, vajon élne-e a felkínált lehetőséggel?

 

Nem.

 

Miért? Hát ez elég összetett dolog, de biztos benne lenne az, hogy elhitették vele, hogy ő semmit sem ér és úgysem tudná megcsinálni. Az alacsony önértékelés, a nehéz gyerekkor meg a nyomorúságos körülmények mellé jönne az, hogy senki sem állna szóba vele, mert mosdatlan és nem is lehet érteni amit mond.

De az ember lánya eljátszik a gondolattal, hogy mi lenne ha ezt a fiatalembert megfürdetnénk, adnánk rá egy jó öltönyt, és arra kérnénk, hogy a Szűz Máriás képet cserélje le egy dxn-es névjegykártyára, és az anyjáról szóló szomorú monológ helyett mondjon pár összetett mondatot a lúgosító kávéról, a ganodermáról, vagy az üzleti lehetőségről.

 

Ez a fiú valószínűleg reggeltől estig koldul a metrón. Nem tudom, milyen eredménnyel. De ha csak napi hat órában járná a metrókocsikat a névjegykártyájával, és naponta csak egy új fogyasztója lenne, egy év múlva már nem kellene dolgoznia! És azután már soha nem kellene járnia a metrókocsikat a Szűz Máriás képpel...

 

Nem volt annyi bátorságom, hogy felajánljam neki a lehetőséget. Én is abból indultam ki, amit láttam. Meg abból, hogy biztosan nemet mondana. Így viszont... eltelik majd egy év, kettő, öt, tíz, és ő még mindig járni fogja a metrót, csak már jóval öregebben, szakállasan és kedvetlenül

Most még van a szemében némi reménykedés, de ahogy múlnak az évek, ez egyre kevesebb lesz, mert az élete ismétli önmagát. De mi lenne, ha élne a lehetőséggel? Vajon hol tartana egy, két, öt vagy tíz év múlva? Hiszen az idő így is, meg úgy is elmegy.

 

És abba is belegondoltam, hogy mennyivel szerencsésebb vagyok, mint ő. Nem azért, mert van munkám, hiszen most még én is valaki másnak a szekerét tolom, hanem azért, mert közben mellette építhetem a saját üzletemet, és kettő, öt vagy tíz év múlva biztosan előrébb fog tartani az életem, mint most! Ez az egyetlen dolog, amiben biztos vagyok.

 

Ha Te lennél az a koldus a metrón, te élnél a lehetőséggel, ami megváltoztathatja az életedet? 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on