A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2017 Január
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

jan

4

Újévi fogadkozások

2017.01.04 - szerda

Újévi fogadkozások


Te melyik típus vagy?

 

Aki fogadkozik szilveszterkor, vagy aki titokban mosolyog azokon, akik fogadkoznak?

 

Én ezzel a két típussal találkoztam. Ismerőseim egy része az év utolsó éjszakáján megfogadja, hogy leszokik a cigiről, le fog fogyni, elkezd sportolni, jobban odafigyel a párjára, vagy nyelvet tanul: HOLNAPTÓL. Nagyon komolyan veszik magukat. A hevültebbje le is irkálja a betartandó ígéreteket egy papírlapra. Aztán minden marad a régiben, mert a holnap soha nem jön el. Mert minden nap "ma" van.

 

Úgy tizenöt-húsz éve még én is a fogadkozók táborát szaporíttam. Általában sportolással, egészségmegőrzéssel és tanulással kapcsolatos fogadalmakat tettem. Volt, amit sikerült betartanom, de volt olyan is, amit nem.

 

Aztán jött egy időszak az életemben, amikor egyáltalán nem fogadkoztam. Miért? Mert akkoriban minden megfogadott dolog inkább nyomasztott mintsem energiákat szabadított volna fel bennem. Hiányzott a boldog várakozás, a tervezéshez szükséges pozitív energia, és a cél megvalósításához szükséges kitartás.

 

 

Fogadalom vagy célkitűzés?

 

És mi a helyzet manapság? Ma már nem fogatkozom. Viszont jó úton vagyok afelé, hogy profi célállítóvá váljak! Rájöttem, hogy a célállítás elengedhetetlen ha sikereket akarsz elérni, vonatkozzon ez életed bármely – számodra fontos – területére. Tréningeken tanítják ezt a képességet, mert mind több ember jön rá a célállítás fontosságára.

 

Brian Tracy, Szabó Péter és a többi jeles tréner azt mondja, a jó cél mérhető, konkrét, sem túl könnyű, sem pedig túl nehéz, és nem utolsó sorban: le van írva! Jelenleg 15-18 ilyen célom van az elkövetkezendő hat hónapra, és minden reggel leírom őket egy füzetbe. Hiszem, hogy amire figyelek, az megnő.

Nem kell minden esetben tudom a dolgok "hogyan"-ját. Elég, ha azt tudom, hogy mit mikorra szeretnék elérni. A többit pedig rábízom a „vonzás törvényére”.

 

Ez persze nem azt jelenti, hogy írd le egyszer a célodat, és utána ne tegyél semmit érte. Sőt! A biblia is azt mondja: „Segíts magadon, Isten is megsegít!”

 

 

Van, akiknek a holnap mindig holnap marad. Őket álmodozóknak hívjuk. Mindenki ismer ilyen embereket. De ha Te valóban változásokat szeretnél elérni az életedben, és igazán jól szeretnéd kezdeni a 2017-es évet, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megajándékozhassunk egy kis meglepetéssel, ami segíthet fókuszban maradni. 

dec

15

A munka ünnepe - másképp

2016.12.15 - csütörtök

Remek hangulat, nagyszerű emberek, magas színvonalú szakmai előadások, emelkedettség.
Talán ezek a szavak adják vissza leginkább az I. DXN Szakmai Nap hangulatát, ahogyan bennem lecsapódott. A munkatársakkal, barátokkal, közeli és távoli ismerősökkel való személyes találkozás örömének, és az " target="_blank">„együtt, egyfelé” érzés megtapasztalásának volt ez a napja. És ez jó.

Mert éljünk bárhol a világon, végezzünk bármilyen munkát, annak visszaigazolása, hogy amit csinálunk értékes, az rendkívüli erővel bír.
Hogy megbecsülik, és érdemei szerint jutalmazzák a munkádat.
Hogy amit adni tudsz, az jó.
Hogy jó a hely, ahol vagy, és jó az irány, amerre tartasz…


Boldog vagyok, hogy annak idején, mikor valami tisztességes pluszbevétel forrás után kutatava a neten, rátaláltunk Bojtos Zoltán és párja, Csilla oldalára, elég nyitottak voltunk hozzá, hogy felvegyük velük a kapcsolatot és megkérjük őket, meséljék el, mivel is fogalkoznak pontosan. Ennyi kellett csupán, hogy ismeretlenekből segítő szponzorainkká és egyben barátainkká váljanak. S hogy később aztán, mi is felajánlhassuk ezeket a mi csapattársainknak.


Nekünk ezt adta a DXN, és ennél még sokkal többet.

Hogy neked mit adhat? Az attól függ, mire van szükséged úgy istenigazából.
Egy dolog azonban biztos. A teljesebb élet számodra is elérhető!

Ha kérdéseid vannak, fordulj hozzánk bizalommal, hogy őszinte, és teljes képet kaphass.

 


Nagy Norbert és Nagy Laura

 

I. DXN Szakmai Nap

 

 

dec

5

I. DXN SZAKMAI NAP

2016.12.05 - hétfő

dec

5

dec

2

"Szórakoznak a világunkkal..."

2016.12.02 - péntek

Pénztárgépre fel!

 

A fenti idézetet egy dalból vettem. Az előadót nem tudom (talán Doors) de a gondolat már tinédzserként megragadott. Viszont az értelmét csak azután kezdtem kapizsgálni, miután bekerültem a munka világába.


Tegnap délelőtt csörög a telefonom. Bársonyos baritonú férfihang közli velem, hogy tudomása szerint én közérzetjavító szolgáltatást végzek (frissítő- kondicionáló masszázs) és mint ilyen, köteles leszek pénztárgépet beszerezni. Tájékoztatni szeretne erről a kötelességemről. 


A történet egy ponton biztos nem állja meg a helyét: Már nem vagyok vállalkozó, bár igaz, hogy tavaly még masszőrként tevékenykedtem.


Viszont. Továbbgondolva a dolgot egy vicces kép jelent meg lelki szemeim előtt. Masszőri tevékenységem utolsó hónapjaiban - hogy ne kelljen bérleti díjat fizetni - mint mobil masszőr dolgoztam. Ezt, gondolom, mindenki ismeri. A masszőr fogja az összecsukahtó ágyát, a hóna alá csapja, és megy. Namost... ha mindezt megfejeljük egy pénztárgéppel, akkor masszőrünk olyan izmokra is szert tehet, amikről eddig nem is sejtette, hogy vannak.   

Cipeli az ágyat (úgy 15 kilóra saccolom a könnyű, fából készült fajtát, ami nekem van) a krémeket, a lepedőt, a papírtörlő hengert ÉS a pénztárgépet! (Hogy mindenkinek jó legyen.)


Mit fognak még kitalálni? Merthogy minden szakmát sorra megreformálnak, és a targoncást, meg az egészségügyi dolgozót újra KÖTELEZIK az iskolák meg a tanfolyamok elvégzésére a munka meg a család mellett saját pénzen, az azért nem semmi. Csak egy példa: 11 éves gyerekét egyedül nevelő anya, huszonéve az egészségügyben (ő még nem ment ki külföldre, a lelkében még pislákol a hivatástudat, és valamikor szerette a szakmáját) szinte sírva meséli, hogy ha nem végzi el ugyanazt az iskolát, amit már egyszer elvégzett, csak átvariálták a képesítéseket, akkor nem tarthatja meg az állását! Csupán azért, mert más lesz az elnevezése!!! Téboly! Huszonéve vesz vért, és beültetik az iskolapadba, és elmagyarázzák neki az íjnekció részeit!? A gyerekét meg - tanulás, felügyelet - a két műszakja mellett oldja meg, ahogy tudja.


Ilyenkor a felháborodás beszél az emberből. Mert nem azt látom, hogy könnyebb lenne, hanem... a bérből és fizetésből élőket ott szorongatják, ahol csak lehet.


 

Miért jó nekem?

 

Hogy mégis miért jó nekem? Mert egy olyan vállalkozásom lehet, amibe nem szól bele a politika, a vallás, a hatalom. A kávénak, a gyógynövényeknek mindegy, hogy ki van hatalmon, és hogy milyen idióta rendeleteket próbálnak érvényre juttatni. Felbecsülhetetlen érték számomra az a szabadság, ami ebben az üzletben megadatott. Az egészség mindig érték lesz, és egyre többen keresik az alternativ gyógymódokat. Egyre többen lesznek tudatosak saját életükre, saját döntéseikre. És ez jó.


Mit bánom én, ha az örömlányok lesznek a következők, akiknek tanfolyamot kell végezni, és pénztárgépet kell beszerezniük. Az én üzletemre ez nem lesz hatással. Hacsak nem annyira, hogy egyre több "hagyományos vállalkozást" működtető ember is keresi az alternativ megoldásokat az adóterhek, és egyéb kiadások miatt. Tudom, mert hallom őket nap mint nap beszélgetni. És ilyenkor mindig hálát adok az aktuális égi hatalomnak, hogy mutatott egy olyan utat, ami járható akkor is, ha nincsenek millióid a kezdéshez.


És, hogy mi lehet a konklúzió?

1. Masszőrök, pénztárgépre fel!

2. Vagy ha már te is unod, hogy szórakoznak a világoddal, keress egy alternativ megoldási lehetőséget, amibe nem dumál bele boldog, boldogtalan. Én tudok egyet. Érdekel?  


szabadság