A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2016 December
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

dec

15

A munka ünnepe - másképp

2016.12.15 - csütörtök

Remek hangulat, nagyszerű emberek, magas színvonalú szakmai előadások, emelkedettség.
Talán ezek a szavak adják vissza leginkább az I. DXN Szakmai Nap hangulatát, ahogyan bennem lecsapódott. A munkatársakkal, barátokkal, közeli és távoli ismerősökkel való személyes találkozás örömének, és az " target="_blank">„együtt, egyfelé” érzés megtapasztalásának volt ez a napja. És ez jó.

Mert éljünk bárhol a világon, végezzünk bármilyen munkát, annak visszaigazolása, hogy amit csinálunk értékes, az rendkívüli erővel bír.
Hogy megbecsülik, és érdemei szerint jutalmazzák a munkádat.
Hogy amit adni tudsz, az jó.
Hogy jó a hely, ahol vagy, és jó az irány, amerre tartasz…


Boldog vagyok, hogy annak idején, mikor valami tisztességes pluszbevétel forrás után kutatava a neten, rátaláltunk Bojtos Zoltán és párja, Csilla oldalára, elég nyitottak voltunk hozzá, hogy felvegyük velük a kapcsolatot és megkérjük őket, meséljék el, mivel is fogalkoznak pontosan. Ennyi kellett csupán, hogy ismeretlenekből segítő szponzorainkká és egyben barátainkká váljanak. S hogy később aztán, mi is felajánlhassuk ezeket a mi csapattársainknak.


Nekünk ezt adta a DXN, és ennél még sokkal többet.

Hogy neked mit adhat? Az attól függ, mire van szükséged úgy istenigazából.
Egy dolog azonban biztos. A teljesebb élet számodra is elérhető!

Ha kérdéseid vannak, fordulj hozzánk bizalommal, hogy őszinte, és teljes képet kaphass.

 


Nagy Norbert és Nagy Laura

 

I. DXN Szakmai Nap

 

 

dec

5

I. DXN SZAKMAI NAP

2016.12.05 - hétfő

dec

5

dec

2

"Szórakoznak a világunkkal..."

2016.12.02 - péntek

Pénztárgépre fel!

 

A fenti idézetet egy dalból vettem. Az előadót nem tudom (talán Doors) de a gondolat már tinédzserként megragadott. Viszont az értelmét csak azután kezdtem kapizsgálni, miután bekerültem a munka világába.


Tegnap délelőtt csörög a telefonom. Bársonyos baritonú férfihang közli velem, hogy tudomása szerint én közérzetjavító szolgáltatást végzek (frissítő- kondicionáló masszázs) és mint ilyen, köteles leszek pénztárgépet beszerezni. Tájékoztatni szeretne erről a kötelességemről. 


A történet egy ponton biztos nem állja meg a helyét: Már nem vagyok vállalkozó, bár igaz, hogy tavaly még masszőrként tevékenykedtem.


Viszont. Továbbgondolva a dolgot egy vicces kép jelent meg lelki szemeim előtt. Masszőri tevékenységem utolsó hónapjaiban - hogy ne kelljen bérleti díjat fizetni - mint mobil masszőr dolgoztam. Ezt, gondolom, mindenki ismeri. A masszőr fogja az összecsukahtó ágyát, a hóna alá csapja, és megy. Namost... ha mindezt megfejeljük egy pénztárgéppel, akkor masszőrünk olyan izmokra is szert tehet, amikről eddig nem is sejtette, hogy vannak.   

Cipeli az ágyat (úgy 15 kilóra saccolom a könnyű, fából készült fajtát, ami nekem van) a krémeket, a lepedőt, a papírtörlő hengert ÉS a pénztárgépet! (Hogy mindenkinek jó legyen.)


Mit fognak még kitalálni? Merthogy minden szakmát sorra megreformálnak, és a targoncást, meg az egészségügyi dolgozót újra KÖTELEZIK az iskolák meg a tanfolyamok elvégzésére a munka meg a család mellett saját pénzen, az azért nem semmi. Csak egy példa: 11 éves gyerekét egyedül nevelő anya, huszonéve az egészségügyben (ő még nem ment ki külföldre, a lelkében még pislákol a hivatástudat, és valamikor szerette a szakmáját) szinte sírva meséli, hogy ha nem végzi el ugyanazt az iskolát, amit már egyszer elvégzett, csak átvariálták a képesítéseket, akkor nem tarthatja meg az állását! Csupán azért, mert más lesz az elnevezése!!! Téboly! Huszonéve vesz vért, és beültetik az iskolapadba, és elmagyarázzák neki az íjnekció részeit!? A gyerekét meg - tanulás, felügyelet - a két műszakja mellett oldja meg, ahogy tudja.


Ilyenkor a felháborodás beszél az emberből. Mert nem azt látom, hogy könnyebb lenne, hanem... a bérből és fizetésből élőket ott szorongatják, ahol csak lehet.


 

Miért jó nekem?

 

Hogy mégis miért jó nekem? Mert egy olyan vállalkozásom lehet, amibe nem szól bele a politika, a vallás, a hatalom. A kávénak, a gyógynövényeknek mindegy, hogy ki van hatalmon, és hogy milyen idióta rendeleteket próbálnak érvényre juttatni. Felbecsülhetetlen érték számomra az a szabadság, ami ebben az üzletben megadatott. Az egészség mindig érték lesz, és egyre többen keresik az alternativ gyógymódokat. Egyre többen lesznek tudatosak saját életükre, saját döntéseikre. És ez jó.


Mit bánom én, ha az örömlányok lesznek a következők, akiknek tanfolyamot kell végezni, és pénztárgépet kell beszerezniük. Az én üzletemre ez nem lesz hatással. Hacsak nem annyira, hogy egyre több "hagyományos vállalkozást" működtető ember is keresi az alternativ megoldásokat az adóterhek, és egyéb kiadások miatt. Tudom, mert hallom őket nap mint nap beszélgetni. És ilyenkor mindig hálát adok az aktuális égi hatalomnak, hogy mutatott egy olyan utat, ami járható akkor is, ha nincsenek millióid a kezdéshez.


És, hogy mi lehet a konklúzió?

1. Masszőrök, pénztárgépre fel!

2. Vagy ha már te is unod, hogy szórakoznak a világoddal, keress egy alternativ megoldási lehetőséget, amibe nem dumál bele boldog, boldogtalan. Én tudok egyet. Érdekel?  


szabadság

 

okt

14

Csodálatos gyógyulások

2016.10.14 - péntek

Beteg a családban


Van a családodban, az ismeretségi körödben beteg ember? Milyen betegségben szenved? Magas vérnyomásban, vagy szív és érrendszeri megbetegedésben, ami népbetegségnek számít manapság? Cukorbeteg? Allergiás? Netán valamiféle daganatos megbetegedése van?


Az én ismeretségi körömben mindből akad bőven. Sajnálom ezeket az embereket, még akkor is, ha szerencsére nincs túl sok tapasztalatom az egészségüggyel kapcsolatban. Amikor azt hallom, hogy a magas vérnyomásban szenvedőnek csökkentették a gyógyszeradagját, hogy az allergiás egyetlen tüsszentés nélkül élte túl a nyárfavirágzást, és hogy megállt a daganat a növésben, akkor azért egy kicsikét szabad hinni a csodában, ugye?


Vajon mi a közös ezekben az emberekben? Az, hogy elkezdtek szedni egy bizonyos gyógynövényt.


Én is elkezdtem szedni egy bizonyos gyógynövényt. Na jó, kettőt. Először elmúlt a kóros vérszegénységem, aztán a vashiányom is. A vérképem most már tökéletes. Azután csökkenni kezdtek a gyerekkorom óta fennálló légzési problémáim, és néha már elfelejtek papírzsebkendőt tenni a táskámba! Azután napi két órával kevesebbet kezdtem aludni, és sokkal kipihentebb, energikusabb vagyok, mint előtte. Valahogy a kedélyállapotom is megváltozott...

 


Amit lehet, és amit nem


A mai magyarországi törvények szerint büntetendő, ha egy gyógynövényes készítményről, egy étrendkiegészítőről valaki azt állítja, hogy gyógyít. Én nem is állítok semmi effélét. (Azért érdekes, hogy vannak bizonyos gyógynövényes cégek, akik simán bevállalják a több százezer forintos büntetést is! Vajon miért? Nekik megéri?)

 


Tehát nem állítjuk, hogy bármi is gyógyít! Sőt, az  a legnagyobb butaság, ha valaki elkezd szedni egy adott betegségre valamilyen gyógynövényes készítményt, és leteszi az addig szedett gyógyszereit! Nem szabad ilyet tenni! Mindig konzultáni kell az orvossal, aki az ellenőrző vizsgálatokat végzi. És amikor az orvosnak elkerekedik a szeme, és azt mondja, hogy felére lehet csökkenteni a vérnyomásgyógyszert, akkor lehet egy kicsit örülni.


 

Az orvos dolga - a mi dolgunk


Viszont ami tény az tény. A saját tapasztalat, az saját tapasztalat, akár el lehet mondani, akár nem. Igenis, az orvos dolga, hogy megállapítsa a javulást, az viszont minden érintett saját dolga, hogy megelőzés céljából, vagy a meglévő gyógyszerei mellett elkezdi-e szedni szép csendben a spirulinát, a ganodermát, vagy a cordycepszet.


Mi van, ha nem hiszek benne? - szokták kérdezni néha.

Erre az egyetlen jó felelet talán ez: Nem hinni kell, hanem szedni. :)


DXN termékek