A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2017 Március
H K Sze Cs P Szo V

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

márc

26

Meghívó!

2017.03.26 - vasárnap

 

Kedves Csapattársunk!


Amennyiben szeretnél részt venni a DXN Első Európai Csúcstalálkozóján, ahová a cégalapaító Dr. Lim is ellátogat, úgy a jegyeket március 31-ig még kedvezményes 1150 Ft-os áron lehet megvásárolni. Utána már a duplája lesz.

 

Felsővonalunk (Bojtos Zoli és Csilla) ajándéka egy fotós lesz, aki csak a mi csapatunkat fotózza majd. Illusztris környezetben, kávézás, beszélgetés közben stb. A képeket azután belátásunk szerint használhatjuk üzletünk építéséhez, posztoláshoz stb. ;-)


Tehát a lehetőség, hogy remekül érezd magad, s közben tanulj és előreléphess, adott.

Mi ott leszünk. Hát te?
Szeretettel várunk!  

 


Norbi és Lara

 

márc

19

A csapat, ami vigyáz rád...

2017.03.19 - vasárnap

DXN termékek

 

A DXN, a világ legnagyobb ganoderma termesztője és forgalmazója, olyan termékekkel (táplálékkiegészítőkkel, italokkal, élelmiszerekkel, személyes higiéniai termékekkel, kozmetukumokkal) segít az egészség megőrzésében, mely termékek alapját, szinte minden esetben a ganoderma gomba (pecsétviaszgomba) képezi.

DXN ganoderma ültetvény számos különleges és fontos jellemvonással büszkélkedik a csúcsminőségű ganoderma termesztésben.

Így például:

 • Megfelelő Klíma - forró és párás környezet 26-27 C fok hőmérsékleti tartományban.
 • Tiszta víz - 7.0 7.9 pH fenntartásával
 • Friss levegő - az ültetvény messze van a lakott, szennyezett területtől, hogy biztosítsák a méreganyag mentességet termékeinkben
 • Bio termesztés - természetes anyagokat úgy, mint rizs pelyvát és fűrészport használnak, rovarölőszerek és szteroidok nélkül. Ezzel a módszerrel, több mint 200 fajta elsődleges és másodlagos szert állítanak elő, úgy mint enzim, koenzim, aminosav, vitaminok, szénhidrát és más nyomelemek amelyek megjavítják és fölerősítik a gomba minőségét, mennyiségét, növekedését és ellenálló képességét a kártevőkkel szemben.
 • Szövet kultúra módszer - 2 millió ganodermát termelnek csúcs minőségű, egyszerű anya ültetvényen.
 • Felfüggesztett Elrendezési Módszer - azért használják, hogy a nemkívánatos dolgok ne kerülhessenek érintkezésbe a ganodermával, így annak növekedése biztosított.

 A DXN már huszonhat éve (Magyarországon tíz éve) jár az egészségmegőrzés útján, s teszi mindezt a természetesség jegyében, mindenféle kemikáliát mesterséges anyagot és színezéket nélkülözve.
Hogy jó úton haladunk, azt világszerte immár hatmillió elégedett, regisztrált törzsvásárló folyamatos jelenléte igazolja, s akiknek száma e pillanatban is egyre emelkedik!

Ismerkedj meg te is a DXN-nel, a termékcsoporttal, tapasztalj, és csak saját magadnak higgy!


Üdvözlettel:

Nagy Norbert és Lara

 

febr

27

Maradj a célon!

2017.02.27 - hétfő

Maradj a célon

 

 

"Csak maradj a célon!"


Ez a kulcsfontosságú mondat a kedvenc filmemben habgzott el egykor. Persze amikor gyerekként a moziban ülve bámultam a Csillagok háborúja csodáit, még nem tudtam mennyire fontos kijelentést tett a Vörös 3-as, aki az előtte veszettül száguldó Vörös 6-ost fedezte.


Akkor, még csak annyit értettem, hogy a Vörös 6-os vadászgépe ne térjen le a célról, vagyis a Halálcsillag reaktorának szellőzőnyílásáról. Bármi történik is, csak menjen, és lőjön a reaktor közepébe, hogy a lázadók győzzenek.


Bármi történik is...


Ma már, felnőtt fejjel, tudom, hogy ez egy általános érvényű, nagyon fontos kijelentés. És nem csak a Vörös 6-osnak szól, hanem mindannyiunknak, akiknek céljaink vannak, és hisszük, hogy egy napon sikerül megvalósítanunk őket."Csak maradj a célon!"


Vagyis jöhetnek TIE vadászok, jobbról-balról, akárhonnan,hogy eltereljék a figyelmedet. És ha sikerül nekik, egy nap már csak azon kapod magad, hogy beláthatatlan messzeségben vagy mindattól, amit valaha kitűztél magad elé. Mindattól, ami a vágyaidat, az elképzelt boldogságodat (micsoda gondolat!) jelentette...


A végén talán még azt is elhiszed, hogy sosem volt esélyed...


Pedig az mindig van!

Csak tedd meg magadnak azt a szívességet, hogy bármi történjen is, sosem téveszted szem elől azokat a dolgokat, amik felé egy napon elindultál!

Hogy megfogadot a Vörös 3-as tanácsát, és a célon maradsz.

A te célodon!

Nem másén, hanem a tiéden!Bármi történjen is.


Fogadd meg magadnak, hogy a körülmények ellenére is... Akkor is, amikor eltávolodnak kicsit tőled azok a célok, mert elébük tolakodnak a mindennapok szellemhajóinak vitorlái... akkor is, amikor mást csinálni volna jó, akkor is, amikor semmit sem csinálni volna jó...


Ne engedj a "gyengébbik én" suttogásának, aki azt mondja, hogy "túl messze van", hogy "túl öreg vagy már", vagy "túl fiatal", vagy "túl tapasztalatlan"...stb


"A sikertelenség törvénye nem létezik!" mondta egykor Michael Strachowitz, mert ő már végigrepült azon a szellőzőnyíláson, és elérte a célt.


Éppúgy, ahogyan te is megteszed. 

Ha úgy döntesz. 

Ha úgy döntesz, hogy megteszed, akkor úgy lesz. Hiszed-e?


Hallgass a Vörös 3-asra, és maradj a célon!

Nekik így sikerült.

Így fog neked is.

 

Maradj a célon

 


Haladjunk együtt a céljaink felé!

Üdvözlettel:
Nagy Norbert és Nagy Laura

 

 

 

 

 

 

 

jan

4

Újévi fogadkozások

2017.01.04 - szerda

Újévi fogadkozások


Te melyik típus vagy?

 

Aki fogadkozik szilveszterkor, vagy aki titokban mosolyog azokon, akik fogadkoznak?

 

Én ezzel a két típussal találkoztam. Ismerőseim egy része az év utolsó éjszakáján megfogadja, hogy leszokik a cigiről, le fog fogyni, elkezd sportolni, jobban odafigyel a párjára, vagy nyelvet tanul: HOLNAPTÓL. Nagyon komolyan veszik magukat. A hevültebbje le is irkálja a betartandó ígéreteket egy papírlapra. Aztán minden marad a régiben, mert a holnap soha nem jön el. Mert minden nap "ma" van.

 

Úgy tizenöt-húsz éve még én is a fogadkozók táborát szaporíttam. Általában sportolással, egészségmegőrzéssel és tanulással kapcsolatos fogadalmakat tettem. Volt, amit sikerült betartanom, de volt olyan is, amit nem.

 

Aztán jött egy időszak az életemben, amikor egyáltalán nem fogadkoztam. Miért? Mert akkoriban minden megfogadott dolog inkább nyomasztott mintsem energiákat szabadított volna fel bennem. Hiányzott a boldog várakozás, a tervezéshez szükséges pozitív energia, és a cél megvalósításához szükséges kitartás.

 

 

Fogadalom vagy célkitűzés?

 

És mi a helyzet manapság? Ma már nem fogatkozom. Viszont jó úton vagyok afelé, hogy profi célállítóvá váljak! Rájöttem, hogy a célállítás elengedhetetlen ha sikereket akarsz elérni, vonatkozzon ez életed bármely – számodra fontos – területére. Tréningeken tanítják ezt a képességet, mert mind több ember jön rá a célállítás fontosságára.

 

Brian Tracy, Szabó Péter és a többi jeles tréner azt mondja, a jó cél mérhető, konkrét, sem túl könnyű, sem pedig túl nehéz, és nem utolsó sorban: le van írva! Jelenleg 15-18 ilyen célom van az elkövetkezendő hat hónapra, és minden reggel leírom őket egy füzetbe. Hiszem, hogy amire figyelek, az megnő.

Nem kell minden esetben tudom a dolgok "hogyan"-ját. Elég, ha azt tudom, hogy mit mikorra szeretnék elérni. A többit pedig rábízom a „vonzás törvényére”.

 

Ez persze nem azt jelenti, hogy írd le egyszer a célodat, és utána ne tegyél semmit érte. Sőt! A biblia is azt mondja: „Segíts magadon, Isten is megsegít!”

 

 

Van, akiknek a holnap mindig holnap marad. Őket álmodozóknak hívjuk. Mindenki ismer ilyen embereket. De ha Te valóban változásokat szeretnél elérni az életedben, és igazán jól szeretnéd kezdeni a 2017-es évet, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megajándékozhassunk egy kis meglepetéssel, ami segíthet fókuszban maradni. 

dec

15

A munka ünnepe - másképp

2016.12.15 - csütörtök

Remek hangulat, nagyszerű emberek, magas színvonalú szakmai előadások, emelkedettség.
Talán ezek a szavak adják vissza leginkább az I. DXN Szakmai Nap hangulatát, ahogyan bennem lecsapódott. A munkatársakkal, barátokkal, közeli és távoli ismerősökkel való személyes találkozás örömének, és az " target="_blank">„együtt, egyfelé” érzés megtapasztalásának volt ez a napja. És ez jó.

Mert éljünk bárhol a világon, végezzünk bármilyen munkát, annak visszaigazolása, hogy amit csinálunk értékes, az rendkívüli erővel bír.
Hogy megbecsülik, és érdemei szerint jutalmazzák a munkádat.
Hogy amit adni tudsz, az jó.
Hogy jó a hely, ahol vagy, és jó az irány, amerre tartasz…


Boldog vagyok, hogy annak idején, mikor valami tisztességes pluszbevétel forrás után kutatava a neten, rátaláltunk Bojtos Zoltán és párja, Csilla oldalára, elég nyitottak voltunk hozzá, hogy felvegyük velük a kapcsolatot és megkérjük őket, meséljék el, mivel is fogalkoznak pontosan. Ennyi kellett csupán, hogy ismeretlenekből segítő szponzorainkká és egyben barátainkká váljanak. S hogy később aztán, mi is felajánlhassuk ezeket a mi csapattársainknak.


Nekünk ezt adta a DXN, és ennél még sokkal többet.

Hogy neked mit adhat? Az attól függ, mire van szükséged úgy istenigazából.
Egy dolog azonban biztos. A teljesebb élet számodra is elérhető!

Ha kérdéseid vannak, fordulj hozzánk bizalommal, hogy őszinte, és teljes képet kaphass.

 


Nagy Norbert és Nagy Laura

 

I. DXN Szakmai Nap