A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2019 Május
H K Sze Cs P Szo V

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

aug

4

A te kávéd!

2017.08.04 - péntek

ganodermás kávéA Brazíliából származó kiváló minőségű arabica kávéhoz ganodermakivonatot kevernek (ezért kizárólag instant kiszerelésben kaphatók), így egy olyan élvezeti cikk válik elérhetővé, mely a ganoderma gomba jótékony hatásának köszönhetően nem csak ízében, hanem a szervezetre gyakorolt pozitív tulajdonságaiban is egyedi.

 

A DXN ganoderma kávé semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés. Rendszeres és kizárólagos (Ha szeretné megtapasztalni a valós hatását ne fogyasszon mellette más kávét!) fogyasztásával csökkenthető vagy akár növelhető a vérnyomás értéke. Magas vérnyomás problémával küzdők is fogyaszthatják.

 

A modern kutatások alapján a Ganoderma gomba (a kifejlett termőtest és a micélium) közel 200 biológiailag aktív összetevőjének köszönhetően aspecifikus immunstimuláns, roboráns és májvédő hatású "gyógynövény", mely megoldást jelenthet a magas vérnyomás és a magas vércukorszint elleni küzdelemben is.


A DXN a világ legnagyobb ganoderma kávét gyártó vállalata.Termékeit 180 országban, több mint 4 millió törzsvásárló és környezete fogyasztja nap, mint nap.

 

 

A DXN ganoderma tartalmú kávéi nem tartalmaznak mesterséges színezéket, tartósítószert és ízfokozókat.

júl

30

 

Cordyceps - a legális teljesítménynövelő


Amikor erő kell...


Legális doppingszer? Tényleg van ilyen? Nos, ha a kínai hernyógpmba, a cordyceps sinensis emberi testre, az energiaszintünkre, a teljesítőképességünkre (a szexuális teljesítőképességre is, nem véletlenül nevezik a cordycepset a Himalája viagrájának!) gyakorolt hatását nézzük, akkor bizony mindenképp!

Álljon itt egy sportpélda a közelmúltból:
A stuttgarti atlétikai világbajnokságon (1993) a kínai futónők szenzációs teljesítménnyel kápráztatták el a világot, azzal, hogy az 1500, a 3000 és a 10000 méteres síkfutásban is elsők lettek. Mint utóbb kiderült, csapatorvosuk tanácsára, a felkészülési idő alatt, rendszeresen Cordyceps-et fogasztottak.

Alább összegyűjtöttük, természetesen a teljesség igénye nélkül, mely területekre hathat igen előnyösen a cordyceps:

Fizikai teljesítőképesség: A hernyógomba egyértelműen növeli a fizikai teljesítőképességet, és csökkenti a fáradtságot. A cordyceps képes lehet a sejtszintű energiát drámaian növelni (akár 50-55%-kal), és ezzel párhuzamosan, akár 40%-kal növelnia sejtszintű oxigénfelvételt.

Szív: A Cordyceps javíthatja, erősítheti szívünk működését. Jónéhány tanulmány taglalja, hogy a milyen előnyös hatásai lehetnek a cordycepsnek, a szívritmuszavarra.

Légzés: Számos tanulmány igazolja, hogy a cordyceps képes csökkentheti több, légzéssel összefüggő betegség intenzitását (asztma, krónikus hörgőgyulladás). Vagyis javíthatja a légzésfunkciót.

A cordycepsnek, ezeken kívül, természetesen még jónéhány felhasználási területe ismert, ami fentebb olvasható, az csupán egy kivonat, amolyan tájékoztató jelleggel. Azt gondolom, hogy különösen manapság, amikor minden túl gyorsan használódik el (beleértve saját testünket is!) és végre kezd felértékelődni az egészség megőrzésének fontossága, elengedhetetlen, hogy tudjuk, van egy bárki számára elérhető gombafaj, amely erős szövetségesünk lehet. Különösen akkor, ha a "mű" helyett, inkább a természetest választanánk...

A Cordyceps Sinensis számos formában elérhető Magyarországon is. Ezek közül egy, a DXN által kínált prémiumkategóriás, sokszoros minőségellenőrzésen áteső termék, mely a világ több mint 100 országa mellett, 2007 óta hazánkban is
elérhető, rendelhető.


 

máj

21

Koldus a metrón

2017.05.21 - vasárnap

Ha a fővárosban tömegközlekedsz, előbb-utóbb bele fogsz botlani egy emberbe, aki a járművön kéreget. Nekünk a fent említett emberek közül egy fiatal srác jutott, aki egy Szűz Máriás képpel járta a metrókocsikat és az anyjáról mondogatott valamit érthetetlenül.

 

Ha történetesen nem az I. Európai DXN Csúcstalálkozóra utaztunk volna, akkor is feltettem volna magamnak a kérdést, hogy ha ennek a srácnak én most egy névjegykártyát nyomnék a kezébe, és azt mondanám, hogy tudok valakit, aki ugyanonnan indult mint ő, és ma annyi pénze van, hogy meg sem tudja számolni, vajon élne-e a felkínált lehetőséggel?

 

Nem.

 

Miért? Hát ez elég összetett dolog, de biztos benne lenne az, hogy elhitették vele, hogy ő semmit sem ér és úgysem tudná megcsinálni. Az alacsony önértékelés, a nehéz gyerekkor meg a nyomorúságos körülmények mellé jönne az, hogy senki sem állna szóba vele, mert mosdatlan és nem is lehet érteni amit mond.

De az ember lánya eljátszik a gondolattal, hogy mi lenne ha ezt a fiatalembert megfürdetnénk, adnánk rá egy jó öltönyt, és arra kérnénk, hogy a Szűz Máriás képet cserélje le egy dxn-es névjegykártyára, és az anyjáról szóló szomorú monológ helyett mondjon pár összetett mondatot a lúgosító kávéról, a ganodermáról, vagy az üzleti lehetőségről.

 

Ez a fiú valószínűleg reggeltől estig koldul a metrón. Nem tudom, milyen eredménnyel. De ha csak napi hat órában járná a metrókocsikat a névjegykártyájával, és naponta csak egy új fogyasztója lenne, egy év múlva már nem kellene dolgoznia! És azután már soha nem kellene járnia a metrókocsikat a Szűz Máriás képpel...

 

Nem volt annyi bátorságom, hogy felajánljam neki a lehetőséget. Én is abból indultam ki, amit láttam. Meg abból, hogy biztosan nemet mondana. Így viszont... eltelik majd egy év, kettő, öt, tíz, és ő még mindig járni fogja a metrót, csak már jóval öregebben, szakállasan és kedvetlenül

Most még van a szemében némi reménykedés, de ahogy múlnak az évek, ez egyre kevesebb lesz, mert az élete ismétli önmagát. De mi lenne, ha élne a lehetőséggel? Vajon hol tartana egy, két, öt vagy tíz év múlva? Hiszen az idő így is, meg úgy is elmegy.

 

És abba is belegondoltam, hogy mennyivel szerencsésebb vagyok, mint ő. Nem azért, mert van munkám, hiszen most még én is valaki másnak a szekerét tolom, hanem azért, mert közben mellette építhetem a saját üzletemet, és kettő, öt vagy tíz év múlva biztosan előrébb fog tartani az életem, mint most! Ez az egyetlen dolog, amiben biztos vagyok.

 

Ha Te lennél az a koldus a metrón, te élnél a lehetőséggel, ami megváltoztathatja az életedet? 

máj

8

A fagyi visszanyal

2017.05.08 - hétfő


Gyerekkoromban Rózsika néni akartam lenni, mert Rózsika néni árulta a fagyit a városunk strandján. Mindig elképzeltem, hogy Rózsika néni annyi fagyit eszik, amennyit csak akar, és milyen jó neki, mert a fagyi a legeslegjobb dolog a világon. A baj csak az volt, hogy már akkor sem tudtam megenni többet egy gombócnál, mert valami érthetetlen oknál fogva megfájdult a torkom, és napokig köhögtem utána. 

 

Hiába szerettem tehát mindennél jobban a fagyit, úgy tűnt, le kell mondjak gyerekkori álmomról is, hogy Rózsika néni legyek. Mert mi értelme van annak, hogy csak árulom a fagyit, de nem bírom megenni. 

 

Az elmúlt évtizedek során többször kerültem orvoshoz mindenféle torok-tüdő-köhögés és egyéb problémákkal, de soha semmit nem találtak. Na jó, egyszer egy kis torokgyulladást azért igen, és az énektanárom szerint a magas hangokhoz jóval több levegőtámasz kellene (biztos gyenge a tüdőm, járjak el futni) de ezen kívül minden szerv ép és egészséges, elváltozás nem kimutatható. 

 

Akkor mégis miért köhögök folyamatosan 13 éves korom óta? És miért árt meg egy gombóc fagyi úgy, hogy utána egy oktávval mélyebb a beszédhangom?

 

A kérdés költői marad, viszont a csoda, amiben tegnapelőtt részem volt, talán egy kis nyilvánosságot kíván itt a DXN-es blogban: MEGETTEM KÉT GOMBÓC FAGYIT ÉS NEM LETT TŐLE SEMMI BAJOM!!!

 

Ez nem hír, mondhatnád. De egy olyan embernek, akinek előtte évtidzedekig elment a fagyitól a hangja, és köhögött napokig, ez igenis maga a csoda! 

 

Hogy mi történhetett? Nem tudom. Azt tudom, hogy pár hónapja elkezdtem szedni az oroszlánsörény gombát, és pár hete a ganoderma gomba por változatát. (A spirulinát már másfél-két éve szedem napi szinten, és tavaly még köhögtem a fagyitól!) 

 

Persze, nem mondjuk, hogy a gomba gyógyít, mert az ellenkezik az érvényben levő magyar jogszabályokkal. És talán nem is igaz. A gomba nem gyógyít, csak a szervezetet erősíti fel annyira, amennyire kell. De a tényekkel nem lehet vitatkozni. Eddig megártott a fagyi a torkomnak, most meg már nem.  Persze, most már nem akarok Rózsika néni lenni, mert éppen az írói karrierem felfuttatásán munkálkodom. Inkább keresek egy jó kiadót a mesekönyveimnek, és amíg megtalálom, addig is bátran eszem a fagylaltot! :)

 

NL

 

A fagyi visszanyal

 

 

ápr

16

A kávéd: Pont Neked!

2017.04.16 - vasárnap