A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2017 Május
H K Sze Cs P Szo V

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

máj

21

Koldus a metrón

2017.05.21 - vasárnap

Ha a fővárosban tömegközlekedsz, előbb-utóbb bele fogsz botlani egy emberbe, aki a járművön kéreget. Nekünk a fent említett emberek közül egy fiatal srác jutott, aki egy Szűz Máriás képpel járta a metrókocsikat és az anyjáról mondogatott valamit érthetetlenül.

 

Ha történetesen nem az I. Európai DXN Csúcstalálkozóra utaztunk volna, akkor is feltettem volna magamnak a kérdést, hogy ha ennek a srácnak én most egy névjegykártyát nyomnék a kezébe, és azt mondanám, hogy tudok valakit, aki ugyanonnan indult mint ő, és ma annyi pénze van, hogy meg sem tudja számolni, vajon élne-e a felkínált lehetőséggel?

 

Nem.

 

Miért? Hát ez elég összetett dolog, de biztos benne lenne az, hogy elhitették vele, hogy ő semmit sem ér és úgysem tudná megcsinálni. Az alacsony önértékelés, a nehéz gyerekkor meg a nyomorúságos körülmények mellé jönne az, hogy senki sem állna szóba vele, mert mosdatlan és nem is lehet érteni amit mond.

De az ember lánya eljátszik a gondolattal, hogy mi lenne ha ezt a fiatalembert megfürdetnénk, adnánk rá egy jó öltönyt, és arra kérnénk, hogy a Szűz Máriás képet cserélje le egy dxn-es névjegykártyára, és az anyjáról szóló szomorú monológ helyett mondjon pár összetett mondatot a lúgosító kávéról, a ganodermáról, vagy az üzleti lehetőségről.

 

Ez a fiú valószínűleg reggeltől estig koldul a metrón. Nem tudom, milyen eredménnyel. De ha csak napi hat órában járná a metrókocsikat a névjegykártyájával, és naponta csak egy új fogyasztója lenne, egy év múlva már nem kellene dolgoznia! És azután már soha nem kellene járnia a metrókocsikat a Szűz Máriás képpel...

 

Nem volt annyi bátorságom, hogy felajánljam neki a lehetőséget. Én is abból indultam ki, amit láttam. Meg abból, hogy biztosan nemet mondana. Így viszont... eltelik majd egy év, kettő, öt, tíz, és ő még mindig járni fogja a metrót, csak már jóval öregebben, szakállasan és kedvetlenül

Most még van a szemében némi reménykedés, de ahogy múlnak az évek, ez egyre kevesebb lesz, mert az élete ismétli önmagát. De mi lenne, ha élne a lehetőséggel? Vajon hol tartana egy, két, öt vagy tíz év múlva? Hiszen az idő így is, meg úgy is elmegy.

 

És abba is belegondoltam, hogy mennyivel szerencsésebb vagyok, mint ő. Nem azért, mert van munkám, hiszen most még én is valaki másnak a szekerét tolom, hanem azért, mert közben mellette építhetem a saját üzletemet, és kettő, öt vagy tíz év múlva biztosan előrébb fog tartani az életem, mint most! Ez az egyetlen dolog, amiben biztos vagyok.

 

Ha Te lennél az a koldus a metrón, te élnél a lehetőséggel, ami megváltoztathatja az életedet? 

máj

8

A fagyi visszanyal

2017.05.08 - hétfő


Gyerekkoromban Rózsika néni akartam lenni, mert Rózsika néni árulta a fagyit a városunk strandján. Mindig elképzeltem, hogy Rózsika néni annyi fagyit eszik, amennyit csak akar, és milyen jó neki, mert a fagyi a legeslegjobb dolog a világon. A baj csak az volt, hogy már akkor sem tudtam megenni többet egy gombócnál, mert valami érthetetlen oknál fogva megfájdult a torkom, és napokig köhögtem utána. 

 

Hiába szerettem tehát mindennél jobban a fagyit, úgy tűnt, le kell mondjak gyerekkori álmomról is, hogy Rózsika néni legyek. Mert mi értelme van annak, hogy csak árulom a fagyit, de nem bírom megenni. 

 

Az elmúlt évtizedek során többször kerültem orvoshoz mindenféle torok-tüdő-köhögés és egyéb problémákkal, de soha semmit nem találtak. Na jó, egyszer egy kis torokgyulladást azért igen, és az énektanárom szerint a magas hangokhoz jóval több levegőtámasz kellene (biztos gyenge a tüdőm, járjak el futni) de ezen kívül minden szerv ép és egészséges, elváltozás nem kimutatható. 

 

Akkor mégis miért köhögök folyamatosan 13 éves korom óta? És miért árt meg egy gombóc fagyi úgy, hogy utána egy oktávval mélyebb a beszédhangom?

 

A kérdés költői marad, viszont a csoda, amiben tegnapelőtt részem volt, talán egy kis nyilvánosságot kíván itt a DXN-es blogban: MEGETTEM KÉT GOMBÓC FAGYIT ÉS NEM LETT TŐLE SEMMI BAJOM!!!

 

Ez nem hír, mondhatnád. De egy olyan embernek, akinek előtte évtidzedekig elment a fagyitól a hangja, és köhögött napokig, ez igenis maga a csoda! 

 

Hogy mi történhetett? Nem tudom. Azt tudom, hogy pár hónapja elkezdtem szedni az oroszlánsörény gombát, és pár hete a ganoderma gomba por változatát. (A spirulinát már másfél-két éve szedem napi szinten, és tavaly még köhögtem a fagyitól!) 

 

Persze, nem mondjuk, hogy a gomba gyógyít, mert az ellenkezik az érvényben levő magyar jogszabályokkal. És talán nem is igaz. A gomba nem gyógyít, csak a szervezetet erősíti fel annyira, amennyire kell. De a tényekkel nem lehet vitatkozni. Eddig megártott a fagyi a torkomnak, most meg már nem.  Persze, most már nem akarok Rózsika néni lenni, mert éppen az írói karrierem felfuttatásán munkálkodom. Inkább keresek egy jó kiadót a mesekönyveimnek, és amíg megtalálom, addig is bátran eszem a fagylaltot! :)

 

NL

 

A fagyi visszanyal

 

 

ápr

16

A kávéd: Pont Neked!

2017.04.16 - vasárnap

márc

26

Meghívó!

2017.03.26 - vasárnap

 

Kedves Csapattársunk!


Amennyiben szeretnél részt venni a DXN Első Európai Csúcstalálkozóján, ahová a cégalapaító Dr. Lim is ellátogat, úgy a jegyeket március 31-ig még kedvezményes 1150 Ft-os áron lehet megvásárolni. Utána már a duplája lesz.

 

Felsővonalunk (Bojtos Zoli és Csilla) ajándéka egy fotós lesz, aki csak a mi csapatunkat fotózza majd. Illusztris környezetben, kávézás, beszélgetés közben stb. A képeket azután belátásunk szerint használhatjuk üzletünk építéséhez, posztoláshoz stb. ;-)


Tehát a lehetőség, hogy remekül érezd magad, s közben tanulj és előreléphess, adott.

Mi ott leszünk. Hát te?
Szeretettel várunk!  

 


Norbi és Lara

 

márc

19

A csapat, ami vigyáz rád...

2017.03.19 - vasárnap

DXN termékek

 

A DXN, a világ legnagyobb ganoderma termesztője és forgalmazója, olyan termékekkel (táplálékkiegészítőkkel, italokkal, élelmiszerekkel, személyes higiéniai termékekkel, kozmetukumokkal) segít az egészség megőrzésében, mely termékek alapját, szinte minden esetben a ganoderma gomba (pecsétviaszgomba) képezi.

DXN ganoderma ültetvény számos különleges és fontos jellemvonással büszkélkedik a csúcsminőségű ganoderma termesztésben.

Így például:

 • Megfelelő Klíma - forró és párás környezet 26-27 C fok hőmérsékleti tartományban.
 • Tiszta víz - 7.0 7.9 pH fenntartásával
 • Friss levegő - az ültetvény messze van a lakott, szennyezett területtől, hogy biztosítsák a méreganyag mentességet termékeinkben
 • Bio termesztés - természetes anyagokat úgy, mint rizs pelyvát és fűrészport használnak, rovarölőszerek és szteroidok nélkül. Ezzel a módszerrel, több mint 200 fajta elsődleges és másodlagos szert állítanak elő, úgy mint enzim, koenzim, aminosav, vitaminok, szénhidrát és más nyomelemek amelyek megjavítják és fölerősítik a gomba minőségét, mennyiségét, növekedését és ellenálló képességét a kártevőkkel szemben.
 • Szövet kultúra módszer - 2 millió ganodermát termelnek csúcs minőségű, egyszerű anya ültetvényen.
 • Felfüggesztett Elrendezési Módszer - azért használják, hogy a nemkívánatos dolgok ne kerülhessenek érintkezésbe a ganodermával, így annak növekedése biztosított.

 A DXN már huszonhat éve (Magyarországon tíz éve) jár az egészségmegőrzés útján, s teszi mindezt a természetesség jegyében, mindenféle kemikáliát mesterséges anyagot és színezéket nélkülözve.
Hogy jó úton haladunk, azt világszerte immár hatmillió elégedett, regisztrált törzsvásárló folyamatos jelenléte igazolja, s akiknek száma e pillanatban is egyre emelkedik!

Ismerkedj meg te is a DXN-nel, a termékcsoporttal, tapasztalj, és csak saját magadnak higgy!


Üdvözlettel:

Nagy Norbert és Lara