A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2016 Augusztus
H K Sze Cs P Szo V

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

aug

31

Iskolakezdés a DXN-nel

2016.08.31 - szerda

Becsengettek. Peti fogja az iskolatáskát, ami megint nehezebb, mint tavaly, és ha szerencséje van, az iskola nem esik messze a lakhelyétől. A táskában ott lapul a vajas- szalámis kenyér paprikával, meg jó esetben egy alma, amiről nekünk dxn-eseknek rögtön eszünkbe jut a kérdés, hogy vajon mennyi vitamin is maradt szegény almában, miután mindenfélre vegyszerekkel lekezelték? És mi a helyzet a paprikával? Látott-e természetes napfényt? Mit szívott magába a vegyszeres talajból?


Ha Peti anyukája ismeri a spirulinát, és indulás előtt lenyeletett a fiacskájával négy szem tablettát, akkor már nem is kell olyan nagyon aggódnia ezek miatt. Hiszen a spirulina 
- azon túl, hogy az egyik legkomplexebb B-vitamin forrás - még a szervezetbe kerülő növényi permetanyagoktól, és a csapvízben lévő nehézfémektől is segít megszabadulni.                                

                                                                                              

Spirulina alga


Ha Peti első órája testnevelés, de a kisfiú szervezete gyenge, mert például ő is sokat ül a számítógépnél, meg a tablet előtt a szabad
 levegőn történő testmozgás helyett, akkor a ganoderma jótékonyan hathat fizikai teljesítőképességére, ami akár egy pohár dxn-es kakaó elfogyasztásával is bevihető a szervezetbe.

 

                 

Ganoderma kapszula



Ha Peti nehezebben tudott figyelni az órákon, és a dolgok csak úgy bementek az egyik fülén, hogy azután a másikon kijöjjenek, szintén a ganoderma lehet a megfelelő táplálék, hogy ezután összeszedettebben tudjon koncentrálni, és jobban teljesítsen a tanulásban


Ha Peti eddig minden kis futó vírustól ágynak dőlt, ami végigsöpört az osztályon, akkor szintén a ganoderma lesz az, ami segíthet a szervezetének, hogy hatékonyabban védekezhessen a kórokozók ellen.

 

Cocozhi - forrócsoki


És ha Peti szeretné megkóstolni a ganodermás kakaót, 
vagy a szülők szeretnének többet megtudni a DXN kiváló termékeiről, akkor itt vehetik fel velünk a kapcsolatot.

 

 

 

 

 

aug

21

Rák - a kemoterápia halála

2016.08.21 - vasárnap


Mostanában egyre több, daganatos megbetegedésekkel foglalkozó írás jelent meg különböző felületeken. A napokban aztán, több olyan cikkbe is belefutottam (nem csak magyar oldalakon), amik arról szóltak, hogy küszöbön egy nagyon fontos szemléletváltás a rákgyógyászatban. Nevezetesen, a kemoterápia kétes hatásait boncolgatták, és itt nem csak arra gondolok, hogy (hat évtizednyi kutatás és kísérletezés után) végre „nyilvánosan” is kimondják (amit eddig is mindenki tudott), hogy a kemoterápiának, várható „pozitív” hozadéka mellett sokszor olyan pusztító mellékhatásai vannak, ami az egészséges sejtek roncsolódásához vezet. Arról volt szó, hogy a legújabb felfedezések szerint, a kemoterápia, az egészséges sejtek  roncsolása mellett, egy olyan fehérje termelődését is indukálja a sejtekben, ami tulajdonképpen elősegíti a rák növekedését, valamint még ellenállóbbá teszi a daganatot!

 

 

Műtét


Pusztítás helyett, szinten tartás

 

Az onkológiában dolgozó kutatók, professzorok, és orvosok véleménye szerint, a jövőben egy egészen új megközelítést kell alkalmazni a rákgyógyászat során. Méghozzá úgy, hogy a rákos sejteket nem egy brutálisan erős, pusztító mellékhatású kezeléssel próbálják elpusztítani, hanem ehelyett arra kell törekedni, hogy a betegséget egyfajta krónikus állapottá alakítsák, amivel azután, szinten tartva,  akár évtizedekig is együtt lehet élni.

Az elsőre talán hajmeresztőnek tűnő ötlet mellett, széleskörű kutatásaik mellet aztán előálltak még egy-két érdekes dologgal. Nevezetesen, hogy bárki számára elérhető fűszer, és gyógynövények pl:  ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba), vagy akár a kurkuma, gyömbér, bizony hatékonyan képesek a tumor méretét csökkenteni!


 

Ganoderma lucidum


Vissza a jövőbe?


Ha józanul gondolom végig a dolgot, azt mondom, hogy bár csodát nem várok, hiszen a régi beidegződések még erősen meghatározzák a szakma nagy részének vélekedését. Ám azt igenis remélem, hogy ezek a felismerések és tapasztalások, egy új utat jelölnek ki, ahol betegség esetén, az eddigieknél jóval nagyobb szerepet kapnak a természetes összetevőket alkalmazó készítmények, gyógynövények, 
valamint nagyobb hangsúlyt kap a megelőzés, a még meglévő egészség megőrzése is…


Hiszem, hogy ez mindannyiunk érdeke.





 



 

 

aug

8

Kávékóstoló először...

2016.08.08 - hétfő


Hogyan is hozzuk össze életünk első nyilvános kávékóstolóját? Nos, nálunk ez úgy történt, hogy az egyik helyi irodalmi kör, melynek tagjai vagyunk, tartott egy előadásokkal, bemutatókkal gazdagított testi és lelki egészséggel foglalkozó napot.


A kineziológiától kezdve a falundafán át a meridiántornáig volt minden. Amikor megláttam a plakátot, már csak rá kellett kérdeznem, hogy egy egészséges, gyógygombás kávékóstoló illeszkedne-e a programba?


Illeszkedett.


Előző nap beszereztük a hozzávalókat: tej, kockacukor, kis műanyag pohárkák és kanalak, meg persze a vízforraló. És némi szóróanyag, ismertető, névjegykártya.


A társaság fele megkóstolta a kávét, és mindenkitől azt hallottuk vissza, hogy nagyon finom volt, egyáltalán nem volt gomba ízű. :) Sokan vittek ismertetőt a kávékról, és névjegykártyát is. Viszont több ismerősünkről kiderült, hogy egyáltalán nem kávézik. A teásokra bevallom nem gondoltunk, de talán a következő kávékóstoló alkalmával meglepjük őket is valamivel.


Egy olyan közegben, ahol már egy másik oldalunkról ismertek minket, ezúttal úgy is bemutatkoztunk, mint a DXN munkatársai. Ha valaki ezek közül az ismerősök közül találkozik a ganoderma fogalmával, az már tudni fogja, hogy "Ja, ez az a kávé, amit a Lara meg a Norbi hozott, és ami annyira ízlett."


Sokak számára csak most derült ki, hogy foglalkozunk ganodermás termékekkel. És az a tapasztalatunk, hogy kérdeznek, ha nem akarod minden áron elmondani! Sőt, mivel lesz hasonló rendezvény, oda már egy komplett anyagot is vihetünk a gyógygombákról! Egyik lehetőség hozza a másikat. És szinte semmit sem kellett tennünk érte, csak vásárolni pár doboz kávét, és kérni egy asztalt, hogy lepakolhassuk a poharakat.


Ez volt az első nyilvános kávékóstolónk, és biztosak vagyunk benne, hogy nem az utolsó. Az ilyen alkalmak remek lehetőséget adnak arra, hogy népszerűsítsük prémium kategóriás egészségmegőrző termékeinket.


"Ja, hogy ez ilyen egyszerűen is működhet?" Nos, igen. 

kávékóstoló

 

júl

22

Kell a kutyának...

2016.07.22 - péntek

Kell a kutyának...

 

Kell a kutyának...


meg a macskának, meg a lónak is.

Ismeretségi körünkben többen is mesélték, hogy mikor kis kedvencük megbetegedett, szervezetük legyengült, abból kindulva, hogy nekik segített, ganodermát adtak a kutyának, macskának. Sőt, még egy lóval kapcsolatos esetről is tudunk!

Az állatok szervezete, minden esetben, pozitívan reagált a gombára, és hamarosan visszanyerték egészségüket.
(Itt jegyzem meg, hogy bár kissé bizarr az eset, de egyszer, " target="_blank">Dr. Lim a ganoderma gomba állatokra gyakorolt hatását tyúkokon tesztelte (akik bár madarak, de kötudottan alig tudnak repülni), és a kísérlet után a tyúkokat úgy kellett levadászni a több méter magas kerítések tetejéről...

 

 

 

Neked van kis kedvenced? Szerinted előnyös lehet, ha étrendjükbe a ganoderma is bekerül?


(Ha Őket kérdeznéd, Ők igent mondanának...)



 

 

júl

11

Nem csodaszer,

2016.07.11 - hétfő

Nem gyógyszer! Azt az orvos írja fel.


Ezt, a természet...


Cordyceps sinensis


Honnan ered:

Kína, Nepál és Tibet 3000 méter magasság feletti területein tenyészik. A DXN Cordyceps-et növényi kultúra segítségével állítják elő, így biztonsággal fogyasztható bárki számára.

 

Előfordulása:

A kínai hernyógomba a Cordyceps nemzetség tagja, gyógyászati szempontból kiemelt jelentőségű növény. A tengerszint felett 3000 m magasságban, hideg, mocsaras, havas területeken nő. Használata a tradicionális tibeti gyógyászatból került át a kínai orvoslásba. Ennek az értékes gyógynövénynek a használata több mint ezer éves múltra tekint vissza.  

 

Felhasználási területei:

Klinikai vizsgálatok eredményei alapján a Cordyceps készítmények nagyon jó eredménnyel alkalmazhatók a következő betegségek fennállása esetén:

egyes daganatos megbetegedések pl tüdőrák, emlőrák,

egyes légzőszervi megbetegedések pl. tüdőgyulladás, asztma,

egyes májbetegségek pl. krónikus  máj- cirrózis, hepatitis B,

egyes anyagcsere megbetegedések pl. cukorbetegség, zsíranyagcsere-zavarok,

krónikus vese elégtelenség és vesegyulladás,

szív- és érrendszeri megbetegedések, mint pl. érelmeszesedés,

illetve az öregedéssel járó tünetek mint gyengülő vérkeringés, memóriazavarok, krónikus fáradtság stb.

Az adagolás függ a beteg életkorától, testsúlyától és a betegség súlyosságától.

A legyengült szervezet felerősítésére (pl. hosszan tartó betegeskedés) használják. Kiemelt területei a vese és a tüdő. Ez utóbbi esetében pl. köhögés csillapítása, hörgők váladékának csökkentése. De tuberkulózis, vérzékenység, impotencia, menstruációs panaszok, éjszakai izzadás, idegrendszeri problémák mint időskori felejtés, illetve tanulási képesség javítására is javallott.

 

A kínai hernyógomba főbb hatóanyagai:

Vitaminok: B1, B2, B12, E, K,

Ásványi anyagok: K, Na, Mg, Ca, Cu, Fe, Mn, Zn, Se, Al, Si, Ni, Sr, Ti, Cr, Ga, V, Zr

Poliszacharidok és egyéb cukorszarmazékok, fehérjék, peptidek, poliaminok és esszenciális aminosavak, szterolok, telített és telítetlen zsírsavak, policiklusos aromás szénhidrogének,

 

 

Mért a DXN Cordyceps-ét válassza?


A HALAL minősítéssel rendelkező DXN cég, saját csúcsfelszereltségű laboratóriumában, teljes körű minőségirányítási rendszerben, csak kiváló minőségű törzsekkel dolgozik. Korunk legfejlettebb technológiáját használja a tápanyagok megőrzésére. Adalékanyagoktól és tartósítószerektől teljesen mentes terméket állít elő. Mivel az első folyamattól az utolsóig minden egy helyen készül, (nem kell külső céget bevonni a csomagolásba, a raktározásba, és az értékesítésbe) ár-érték arányban a termék kiváló minősége mellett a megfizethető kategóriába sorolható.  

 

 

 

DXN cordyceps